Meedoen!

Omdat het verleden het heden en de toekomst van veel mensen in de weg blijft staan, is het nu tijd voor STRAKX. STRAKX zorgt ervoor dat mensen die in de kinderjaren mishandeld, verwaarloosd of seksueel misbruikt zijn overal in Nederland terecht kunnen voor de best mogelijke traumabehandeling. STRAKX is NU werken aan een nieuwe toekomst.

STRAKX staat open voor iedere vorm van steun


Zowel van bedrijven of organisaties als instellingen, particulieren. Zo draagt u bij aan een nieuwe toekomst voor mensen met jeugdtrauma’s. Wilt u overleggen op welke manier u uw gift het beste kunt besteden? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39. Het verplicht u tot niets.

Doneer direct of geef een grotere financiële bijdrage. Dit kunt u doen door:

Periodiek schenken
Als u 5 jaar of langer een vast bedrag geeft, is dit aftrekbaar van de belasting. U krijgt dan een derde tot de helft van uw gift terug. U hebt hiervoor een schriftelijke schenkingsovereenkomst met STRAKX nodig. Vraag hier de schenkingsovereenkomst aan. Of neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39. Het verplicht u tot niets.

Uw eigen Fonds op Naam
Met een Fonds op Naam kunt u op een fiscaal vriendelijke manier geld geven aan de best mogelijke traumabehandeling voor mensen met jeugdtrauma’s. U werkt samen met STRAKX aan een activiteit die u belangrijk vindt. Dat kan bijvoorbeeld de realisatie van de STRAKX Traumacentra zijn, Vroegkinderlijk Traumanet- de website voor mensen met jeugdtrauma’s, een Universitaire Leerstoel of een onderzoek op een bepaald gebied. U kiest zelf de naam van uw fonds. Bijvoorbeeld uw eigen naam of de naam van iemand die voor u belangrijk is of was. Uw fonds op naam blijft bestaan zolang u wilt, eventueel ook na uw leven. Meer weten? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39. Het verplicht u tot niets.
STRAKX in uw testament
Ook als u er zelf niet meer bent, kunt u bijdragen aan de best mogelijke traumabehandeling voor mensen die in de kinderjaren mishandeld, verwaarloosd of seksueel misbruikt zijn. Met de Stichting STRAKX in uw testament helpt u een volgende generatie. Het kan lastig zijn om na te denken over uw testament. We helpen u graag verder. Hebt u een vraag? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39. Het verplicht u tot niets.

Zakelijk partnerschap als bedrijf of organisatie
Help mee als partnerbedrijf of partnerorganisatie. Wij zoeken de manier die het beste bij u past. Als partner van STRAKX bent u verbonden aan een sterke maatschappelijke organisatie, een positief merk met een groot bereik binnen een brede doelgroep. Ook toont u met de samenwerking uw sociale betrokkenheid. Er is veel mogelijk in de samenwerking met STRAKX. Bijvoorbeeld de ontwikkeling en realisatie van de Traumacentra en Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling, eHealth ontwikkeling en Vroegkinderlijk TraumaNET, geavanceerd onderzoek en een Universitaire Leerstoel. We werken samen met kennis, inzet, betrokkenheid en vooral ambitie om de best mogelijke traumabehandeling voor mensen met jeugdtrauma’s dichterbij te brengen. En altijd met het uitgangspunt dat onze samenwerking een positieve bijdrage levert aan doelstellingen van beide zakelijke partners. Geïnteresseerd in zakelijk partnerschap? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel via 020 364 26 39.

MEEDOEN
Mw. G.M. (Martijne) Rensen

Oprichter en directeur stichting STRAKX
LinkedInDownload de pdf met informatie over vrijwilligerswerk of de pdf met informatie over stage en onderzoek

Ontwikkel mee als behandelaar, team, organisatie

Ontwikkel mee als deelnemer en samenwerkingspartner in de GGZ of medische (huis) artsen praktijk. Als deelnemer van STRAKX bent u verbonden aan een sterke maatschappelijke organisatie, met een stevig draagvlak en een groot bereik binnen een brede doelgroep. Ook toont u met de samenwerking uw professionele expertise en betrokkenheid door te werken in een topreferente setting. Er zijn verschillende mogelijkheden in de samenwerking met STRAKX. Bijvoorbeeld door deelname aan het landelijk netwerk van STRAKX Traumacentra, door deelname aan (effect) onderzoek met Treatment Monitor VCT-V of door mee te ontwikkelen aan Vroegkinderlijk Traumanet. We werken samen met kennis, inzet, betrokkenheid en vooral ambitie om de best mogelijke traumabehandeling voor mensen met jeugdtrauma’s dichterbij te brengen. En altijd met het uitgangspunt dat onze samenwerking een positieve bijdrage levert aan doelstellingen van beide samenwerkingspartners. Geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39.

Stap als zorgverzekeraar in een uniek topreferent behandelmodel

Als zorgverzekeraar kunt u door te investeren in de Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling van de STRAKX Traumacentra niet alleen de kwaliteit van behandeling verhogen. Maar ook bijdragen aan de bereikbaarheid van evidence based traumabehandeling voor een complexe doelgroep en het invullen van witte vlekken in het behandelaanbod. Daarboven bent u betrokken bij (digitale) transformatie van zorg en behandeling, substitutie en zelfmanagement voor cliënten met complexe veelal samenhangende psychische, fysieke en maatschappelijke problematiek. De verwachting is dat investeren loont in een besparing op intramurale en extramurale kosten in de GGZ en op de zorgconsumptie in de somatische zorg. Als betrokken zorgverzekeraar voldoet u zo niet alleen aan uw zorgplicht maar bent u ook in staat zorggebruik te monitoren en kosten te besparen. We werken samen met kennis, inzet, betrokkenheid en vooral ambitie om de best mogelijke traumabehandeling voor mensen met jeugdtrauma’s dichterbij te brengen. En altijd met het uitgangspunt dat onze samenwerking een positieve bijdrage levert aan doelstellingen van beide samenwerkingspartners. Als zorgverzekeraar geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39.

Als stagiaire of vrijwilliger betrokken zijn bij STRAKX

Uw professionele kennis, persoonlijke betrokkenheid, specifieke vaardigheden inzetten van STRAKX? Graag!

Stage: Voor onze activiteiten zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste studenten en pas afgestudeerden. Mensen die graag ervaring willen opdoen in wetenschappelijk onderzoek en behandelinnovatie van de Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling (MIT), de organisatie en implementatie daarvan. Tijdens je stage doe je unieke ervaring op binnen een maatschappelijk relevant innovatief vakgebied. Je werkt in een breed netwerk van wetenschappers, behandelaars en ervaringsdeskundigen.

Vrijwilligerswerk: Voor onze activiteiten zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die graag hun steentje willen bijdragen aan de activiteiten van STRAKX. Tijdens je vrijwilligerswerk werk je samen in een nieuw enthousiast team. Mensen die goed afstand kunnen nemen van hun eigen ervaringen en tegelijk ook hun professionele en/of ervaringsdeskundige inbreng leveren. Je werkt in een breed netwerk van wetenschappers, behandelaars en ervaringsdeskundigen. En minstens zo belangrijk: je werkt aan een belangrijk maatschappelijk doel dat velen treft. Binnenkort worden vacatures voor stage of vrijwilligerswerk geplaatst. Heb je zelf een idee voor onderzoek of een project? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel 020 364 26 39.

Uit je persoonlijke betrokkenheid: organiseer een actie of feest Wil je jouw persoonlijke betrokkenheid bij het realiseren van de best mogelijke traumabehandeling uiten en een steentje bijdragen? Organiseer dan een actie, feest of andere activiteit. Graag! Je kunt iets organiseren wat bij je past en waarmee je STRAKX ondersteunt. Door dat te doen helpt je steeds meer mensen met jeugdtrauma’s om te werken aan een nieuwe toekomst. Vier je verjaardag en vraag in plaats van een cadeau geld voor STRAKX. Organiseer een garage-sale, organiseer een feest, een optreden, een wandeling, maak een loom armbandje, kaart, kunst. Misschien staat jouw feest of actie straks op onze website! Wil je een actie voor STRAKX organiseren? Neem contact op met Martijne Rensen door hier het formulier in te vullen of bel via 020 364 26 39.

Lees hier meer over de activiteiten die u kunt ondersteunen. Uw inzet is heel welkom!
FacebookTwitterLinkedInEmail
FacebookTwitterLinkedInEmail