Persoonlijke groei

Hoe creëer je rijkdom: een handig stappenplan

Het proces voor het creëren van rijkdom moet oordeelkundig worden toegepast, in het bijzonder met betrekking tot uw unieke omgeving, omstandigheden en persoonlijkheid. Daarom moet de theorie worden aangepast aan uw situatie als u er het beste uit wilt halen.

Spaar 10% van uw inkomen

De veronderstelling is dat de lezer van dit artikel een betaalde baan heeft bij een succesvolle organisatie, maar hoopt ooit een eigen organisatie te beginnen. De maandelijkse 10% spaargeld wordt naar verwachting gespaard op een rentedragende depositorekening om samengestelde rente te verdienen. De rekening waarop dit wordt gespaard moet zorgvuldig worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u al uw voordelen volledig krijgt.

Vind je droom

Nadat u geld hebt gespaard om een bedrijf te beginnen, is het niet verstandig om zomaar een bedrijf te beginnen. U moet daadwerkelijk uw eigen droom nastreven. Ben je er nog niet helemaal achter? Lees jezelf in online via platformen als een goed nieuws website.

Het is uw eigen droom die waarschijnlijk met passie zal worden uitgevoerd. Daarbij raad ik u aan om de suggestie van Ron Holland te gebruiken: “Stilte, eenzaamheid en stilte” (SSS).

Zonder plan geen slagen

De derde aanbeveling is dat je een plan moet hebben en redelijke doelen moet stellen voor jezelf of je bedrijf. Een doelgericht persoon moet een plan hebben om te komen waar hij heen wil.

Het is niet voldoende om alleen maar te dromen, maar u moet uzelf voortdurend vertellen dat u een presteerder bent en dat u zult slagen, neem hierbij een voorbeeld aan het vermogen Lil Kleine. Je moet moeite doen om je te ontdoen van negatieve gedachten “zoals een man denkt, zo is hij”.

Het plan moet de geest van een strateeg en een enthousiast iemand weerspiegelen: “Om van punt A naar punt B te komen moet je eerst een plan hebben.

Investeren in je droom

Het benodigde kapitaal varieert van project tot project. Dit betekent dat de periode van uw kapitaalvorming via spaargeld afhangt van wanneer uw spaargeld voldoende zal zijn om uw project te starten.

Mogelijk moet u ervoor zorgen dat het kapitaal een buffer bedrag bevat voor onvoorziene uitgaven, vooral om tijdens de draagtijd in uw behoeften te voorzien. Het is belangrijk dat u zich met alles wat u hebt voor uw project inzet, zodat uw kapitaal vruchten kan afwerpen. De investeringsperiode vereist veel discipline.

Denk aan uw naasten wanneer u succes behaald heeft

Wanneer u geld begint te verdienen, moet u denken aan God, de mensheid en uzelf, in die volgorde. De implicatie hiervan is dat wanneer u of uw bedrijf succes heeft, u moet denken aan uw lokale gemeenschap de lokale kerk of moskee, uw buren, oude scholen en degenen die uw hulp nodig hebben.